Samsung Galaxy S4 se lanseaza oficial in Romania, miercuri, 17 aprilie, la ora 18:30 in cadrul unui eveniment special la care sunt chemati jurnalistii. Echipa de PR a Samsung a trimis vineri dupa-amiaza invitatiile pentru conferinta de presa la care va fi prezentat cel mai asteptat Android al momentului.

Lansarea mondiala a produsului a avut loc pe 15 martie ora 1:00, ora Romaniei, la New York, eveniment la care realizatorul iLike IT de la PRO TV, George Buhnici, a fost prezent si a reusit sa faca un review video.

Telefonul are ecran de 5 inch, sistem de operare Android Jelly Bean, iar inauntrul carcasei gasim un procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,9 GHz pentru modelul care va ajunge in Romania, din ce se spune in acest moment.

Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp. Samsung Galaxy S4 poate fi deja precomandat din Romania, de la unul dintre operatorii de telefonie mobila.

In aceasta saptamana au aparut si primele reclame ale lui Samsung Galaxy S4, care scot in evidenta caracteristicile unice ale telefonului, intre care translatorul care converteste in 9 limbi sau optiunile de sharing a filmuletelor si pozelor.