Tabelul cu telefoanele Samsung care urmeaza sa fie lansate in aceasta perioada a aparut din greseala pe Internet si contine urmasele smartphone-ului Galaxy S4. Lista cuprinde infromatii despre Galaxy Mega duo, care ar urma sa ajunga in Europa, dar gasim si gadgeturi inca neanuntate, potrivit gsmarena.

Potrivit datelor publicate pe net. Samsung Galaxy Mega 6.3 ar urma sa fie prezentat in aceasta saptamana in varianta pe negru, iar peste doua saptamani si pe alb. Mega 5.8 va ajunge saptamana viitoare cu carcasa alba, iar la jumatatea lui iunie si pe negru.

Urmatorul model pregatit pentru lumina reflectoarelor ar fi Galaxy S4 Zoom, care va fi lansat la inceputul lui iunie in varianta pe negru, iar cateva saptamani mai tarziu si pe alb.

Un alt telefon neoficial, Samsung Galaxy S4 mini, ar urma sa apara la jumatatea lui iulie, cu ambele culori in acelasi timp.

De asemenea, Galaxy S4 Activ, un S4 rezistent la apa si la praf, va veni in aceeasi perioada, insa va avea o culoare diferita, portocaliu metalic.

Se pregateste de lansare si Galaxy Tab 3, care va veni in versiuni de 7, 8 si 10,1 inch, cu sau fara 3G. Modelul de 7" este acum oficial