Urmatorul telefon de varf al celor de la HTC, numit Hima (M9), succesorul telefonul One (M8) care a fost unul dintre cele mai bune in 2014, va fi prezentat oficial pe 1 martie! Cei de la HTC au lansat invitatii pentru mai multe agentii de presa pentru evenimentul ce va avea loc la Barcelona, cu o zi inainte de inceptul Mobile World Congress (MCW).

Pana atunci, pe site-ul francez Nowhereelese au aparut primele imagini care arata ca HTC pastreaza design-ul all-metal - acest prototip a fost testat deja. El vine cu deja celebrele BoomSound speakers, cele mai bune de pe piata, senzori, camera slefie si logo, toate fiind asemanatoare cu cele existente la HTC One (M8). Pe partea din spate se observa acelasi sistem dual-flash, dar nu poate fi spus concret daca HTC va pastrat sistemul DuoCamera.

Zvonurile despre telefonul de top al celor de la HTC spun ca se va renunta la camera cu tehnologia UltraPixel, aceasta urmand sa fie folosita numai la camera secundara, telefonul avand o camera principala de 20MP. De asemenea, se mai spune ca HTC Hima (M9) va avea un ecran Quad HD cu rezolutie 2560 x 1440 si procesor Qualcomm Snapdragon 810.