Telefonul ar urma sa aiba un ecran de 4 inci, pentru utilizatorii nemultumiti de mariamea prea mare a iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Cei mai multi utilizatori de iPhone s-au bucurat de noua dimesiune a telefoanelor Apple. Dar exista si o parte a nemultumilor, care nu vor un ecran chiar atat de mare. Apple a urmat insa trendul pietei si si-a lansat cele doua iPhone 6 cu ecrane de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci. Ulterior, a adaugat si o functie “Reachability”, pentru utilizarea mai facila a telefonului.

Apple nu a abandonat insa complet ecranul de 4 inci, conform analistului Timothy Arcuri, citat de AppleInsider. Acesta presupune ca Apple ar putea lansa 3 modele noi in 2015, iar intoarcerea la ecranul de 4 inci se va face cu ajutorul lui iPhone 6 Mini, la care Apple deja lucreaza.

Modelul de 4 inci ar urma sa aiba specificatii similare cu iPhone 5S, dar va avea un design curbat, la fel ca iPhone 6. Daca analiza lui Arcuri se dovedeste corecta, atunci iPhone 6 Mini va fi inlocuitorul lui iPhone 5C, varianta low-end a Apple.  

Analistul de la Cowen&Company mai noteaza ca iPhone 6 Mini va avea si un pret mai mic, datorita componentelor low-cost folosite. Totodata, Arcuri prevede si lansarea mult discutatei tablete iPad de 12,9 inci in anul urmator, care ar urma sa reinvigoreze portofoliul Apple.

Share articol: