Acesta s-ar putea numi Sam, iar informația a apărut pe Internet, dar pagina a fost ulterior ștearsă. Din imaginile publicate, Sam ar urma să fie un personaj virtual 3D cu aspect uman - o femeie cu păr închis la culoare, cu ochi albaștri și cu o înfățișare similară eroinelor din animațiile Pixar.


„Personajul, care deja există în versiune 2D, a trecut printr-un proces complet de redesenare și se va întoarce în versiune 3D, mai modern, cu și mai multe exprimări originale și cu un comportament mai complex. În timpul procesului, echipa s-a implicat pentru a realiza elemente cât mai naturale, în special în ceea ce privește părul și vestimentația personajului, în așa fel încât Sam să aibă un aspect plăcut, care să le dea oamenilor încredere”, se arată în postarea care a fost ștearsă ulterior.

Felul în care Samsung vrea să integreze asistentul Sam în ecosistemul AI existent e încă necunoscut. Bixby a fost asistentul vocal Samsung de ani de zile, iar compania nu pare nerăbdătoare să renunțe la el, mai ales că în ultima perioadă au existat și o serie de update-uri pentru acesta.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: