Samsung a publicat un program de lansare pentru One UI 4, bazat pe Android 12, în aplicația Members, înainte de a șterge această informație. Lista completă include o defalcare lunară a planului de actualizare care se întinde de acum până în iulie 2022. Faptul că lista a fost eliminată înseamnă că probabil că este încă în curs de finalizare și Samsung ar putea schimba datele în viitor.

După cum era de așteptat, seria Galaxy S21 este prima în linie pentru actualizarea OneUI 4.0 ce ar avea loc în noiembrie.
Aceasta este urmată de Galaxy Z Fold3, Z Flip3, seria S20 și Note 20. Aceste telefoane ar primi actualizarea în decembrie 2021.

Trio-ul Galaxy S10, S20 FE, Note 10, Galaxy Fold și Z Flip vor fi printre primele dispozitive care vor primi One UI 4 în ianuarie 2022. Galaxy A52s 5G și A42 5G din gama mid-range sunt, de asemenea, listate pentru acel interval de timp.

Se menționează că Galaxy Tab S7 și Tab S7+ vor primi actualizarea în februarie 2022, în timp ce o mulțime de telefoane din seria Galaxy A și tablete mai vechi vor primi update-ul până în iulie 2022. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: