Actiunea se petrece mai tot timpul in zone de conflict gen Irak si este foarte antrenanta, inamicii aparand la tot pasul, impinsi de o dorinta arzatoare de a te umple de gloante. Poti avea doua "primary weapons" pe care le poti schimba foarte usor folosind scroll-ul mouselui.

Grafica: Grafica este superba. Gaurile pe care le lasa gloantele in pereti/masini/trenuri sunt foarte realistice. Felul in care se sparg geamurile sau explodeaza diferite obiecte este, de asemenea, foarte realist.

Bug-uri: Nu am sesizat buguri extreme. Singurul bug care e un pic deranjant este faptul ca inamicii mor la fel de repede oriunde i-ai impusca. Daca ii impusti direct in cap, mor instantaneu, la fel si daca ii impusti in alte zone ale corpului.

Downside: Poti sa iesi foarte usor din "mission area" si ai doar cateva secunde sa revii. Daca in acele cateva secunde nu te-ai intors, misiunea se reincarca de la ultimul checkpoint salvat. Nu ai posibilitatea de a salva unde doresti, jocul salvand automat la un anumit checkpoint. Din cauza engine-ului pe care este facut, BattleFiled 3 nu ruleaza pe DirectX 9.

 

Jocul a fost testat pe:

Processor: Intel Core i7-2600 3.40GHz

Graphics card: NVIDIA Geforce GTX 560Ti

RAM: 8GB

Rezolutia folosita in joc 1920x1080.

 

Minimum requirements for Battlefield 3: 

OS: Windows Vista or Windows 7

Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz

RAM: 2GB

Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.

Graphics card memory: 512 MB

Sound card: DirectX compatible sound card

Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

 

Recommended system requirements for Battlefield 3: 

OS: Windows 7 64-bit

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU

RAM: 4GB

Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.

Graphics card memory: 1 GB

Sound card: DirectX compatible sound card

Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version