Televizorul a fost prezentat oficial și se bucură deja de aprecierea specialiștilor. Honor Vision ar putea fi chiar un deschizător de drumuri, introducând pe televizor multe funcții de smartphone și fiind o soluție foarte bună pentru utilizatorii care își doresc o locuință inteligentă, conectată.

Honor Vision este disponibil în două versiuni – standard și Pro. Modelul Pro are și o cameră retractabilă inteligentă și 6 difuzoare de câte 10W în loc de 4 difuzoare, cât găsim la versiunea standard.

Spațiul de stocare este de 16GB, respectiv 32GB pentru Honor Vision Pro. Ambele modele au ecrane 4K Quantum Dot, produse de Samsung.

Procesorul este octa-core Honghu 818, alături de un chipset HiSilicon Hi1103 de 2,4GHz, care permite o rată de download de până la 1,7Gb/s. 

Televizorul este dotat și cu tehnologii deosebite de procesoare a imaginii, printre care: Motion Estimate and Motion Compensation (MEMC), High Dynamic Range Imaging (HDR), Super-Resolution (SR), Noise Reduction (NR), Dynamic Contrast Improvement (DCI), Auto Color Management (ACM) and Local Dimming (LD).

De asemenea, gadgetul este dotat cu o cameră inteligentă, care permite realizarea de apeluri video și are funcții de Realitate Augmentată.

Televizoarele Honor Vision vor fi lansate la început în versiunile cu ecran de 65 inci și 75 inci, iar ulterior vor urma și modele de 55 inci și 85 inci. Deocamdată nu există informații despre prețul produselor. 

Dincolo de specificațiile impresionante ale acestui televizor, cel mai interesant aspect rămâne modul în care va funcționa HarmonyOS, noul sistem de operare conceput de Huawei ca alternativă la Android.