Informatia a fost furnizata de site-ul francez iGen.fr, care a mai oferit in trecut informatii neoficiale confirmate ulterior. Conform aceleiasi surse, modelul din aur de 18 karate va costa intre 4.000 si 5.000 de dolari!

La prezentarea din septembrie, Apple a anuntat doar ca pretul ceasului va incepe de la 349 de dolari, dar n-a dat mai multe detalii.

Informatiile de acum spun ca modelul din otel inoxidabil va costa 500 de dolari. Despre lansare se stie doar ca va avea loc la inceputul lui 2015. iGen sustine insa ca Apple Watch va fi disponibil in timp util pentru Valentine’s Day, adica inainte de 14 februarie 2015.

In Europa, in general, si in Romania, in particular, smartwatch-ul Apple va costa cu siguranta cel putin aceeasi suma, dar in euro, adica incepand cu 500 de euro.

Apple Watch va fi disponibil in trei variante: cea de baza, cea sport si cea de lux. Fiecare este realizat din diferite materiale (otel, aluminiu sau aur 18k), au diverse tipuri de ecran (din safir sau ionX) si mai multe variante de curele, din diferite materiale si culori.