iPhone-ul a schimbat fundamental industria telefoanelor inteligente, iar acum Apple încearcă să facă același lucru în alt domeniu.

Potrivit publicației americane BGR.com, Apple plănuiește să lanseze în 2020 un nou dispozitiv cu adevărat revoluționar. Așa cum a fost și în cazul smartphone-ului, nu este ceva ce nimeni nu a mai văzut până acum, ci mai degrabă ceva ce nimeni nu a mai văzut în această formă.

Mai exact, alături de o nouă linie de iPhone compatibile cu rețelele 5G care se dezvoltă în acest moment, Apple vrea să lanseze primul său dispozitiv de Realitate Augmentată.

Vorbim despre prima pereche de ochelari de Realitate Augmentată cu sigla Apple pe ei care ar trebui să lucreze alături de aplicațiile de acest fel la care a lucrat în ultimii ani și pe care le-a promovat în conferințele anuale.

Succesul unui astfel de device nou nu va ține însă neapărat de design, așa cum se întâmplă în multe alte cazuri cu produsele Apple, ci mai degrabă de funcționalitatea lor și capacitatea de a aduce pe piață, în mâinile utilizatorilor, ceva cu adevărat revoluționar.

Share articol: