Lansarea Apple Watch a pornit in forta, Apple avand 1 milion de precomenzi in Statele Unite in ziua de vineri, prima in care au fost disponibile, conform companiei de cercetare Slice Intelligence. Clientii nu vor putea sa aiba noul device pana pe 24 aprilie, cel devreme - insa 957.000 de americani au platit pentru a avea Apple Watch.

In comparatie, doar 720.000 de smartwatch-uri Android Wear s-au vandut pe tot parcursul lui 2014! Iar aici includem produse de la LG Electronics, Motorola Mobility si Samsung Electronics, conform PC World.

Conform asteptarilor, 62% dintre cumparatori au ales modelul low-end Apple Watch Sport - insa un alt aspect interesant este ca, in medie, clientii au cumparat 1.3 ceasuri fiecare!

Din modelul Sports, cel cu black band a fost de departe cel mai popular, 64% alegandu-l pe acesta, 22% alegand varianta pe alb, 6% pe albastru, iar 4% au ales verde si roz. 72% dintre cei care au cumparat Apple Watch mai cumparasera un device Apple in ultimii 2 ani, lucru de asteptat in conditiile in care smartwatch-ul functioneaza la capacitate maxima alaturi de un iPhone.