Samsung Galaxy Camera 2, camera foto performanta care are 16,3 MP, face sharingul de poze o joaca de copii. Gadgetul anuntat acum de producatorul din Coreea de Sud are un design retro, insa dotarile sale nu sunt deloc de domeniul trecutului. Mai multe despre aceasta camera foto dar si despre celelalte noutati de la Samsung vom afla la targul de tehnologie CES Las Vegas, care incepe pe 7 ianuarie.

Samsung Galaxy Camera 2 are ecran touch HD de 4,8 inch, un procesor quad-core la 1,6 GHz, 2GB de RAM, o baterie mai sanatoasa de 2.000 mAh si sistem de operare Android. Aplicatia Dropbox este preinstalata si aveti gratis 50GB spatiu de stocare timp de 2 ani. Camera are Wi-Fi si NFC.

La capitolul specificatii foto, noul gadget vine cu un senzor BSI CMOS de 1/2.3 inch si 16,3 MP, iar zoomul optic este de 21x.

Tag & Go faciliteaza conectarea cu alte dispozitive si smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficienta o simpla atingere a smartphone-ului si a camerei, iar imaginile pot fi transferate cu usurinta. 

Fotografiile pot fi editate direct pe camera cu aplciatiile Paper Artist sau Xtremera

Cu Photo Beam, imaginea vizualizata pe camera este transferata automat pe smartphone-ul la care se conecteaza prin atingere, in timp ce cu Mobile Link utilizatorii pot sa selecteze fotografiile pentru a le transfera. Remote Viewfinder le permite fotografilor sa controleze camera foto cu ajutorul smartphone-ului, oferind astfel mai multa libertate de miscare. 

Pentru amatorii de fotografii creative exista Smart Mode, si puteti alege din 28 de moduri de fotografiere presetate. Aceasta functie va fi utila daca sunteti incepatori, pentru ca ea analizeaza mediul inconjurator si conditiile de iluminare, iar apoi va recomanda ce sa folositi. Modul Selfie Alarm va ajuta sa va faceti autoportrete. Practic, aparatul realizeaza 5 fotografii in cascada, la rezolutie mare, iar voi o alegeti pe cea in care ati iesit cel mai bine.

Cu noua Samsung Galaxy Camera 2, puteti si sa filmati. Modul Multi Motion Video le permite utilizatorilor sa seteze viteza de captare a filmelor si sa creeze videoclipuri cu o viteza de redare mai mare sau mica.