CES 2013, cel mai mare targ de tehnologie din lume, va fi prezentat si anul acesta in direct de Stirileprotv.ro, Yoda.ro, Incont.ro si George Buhnici.

Pentru al doilea an consecutiv, Stirileprotv.ro va vor prezenta "Live din viitor" de la Las Vegas cele mai importante lansari din tehnologie, cateva pregatite sa devina produse de top pe piata in urmatorul an, de la CES 2013, in intervalul 8-11 ianuarie. Din data de 9 ianuarie, George Buhnici va transmite live video din Las Vegas si se va juca cu cateva dintre produsele marilor producatori prezenti la CES, precum Samsung sau LG, pe ProTV News si pe Stirile ProTV.

Consumer Electronics Show (CES) este cel mai mare targ de tehnologie din lume are o vechime de 45 de ani a reusit anual sa adune aproximativ 150.000 de vizitatori interesati sa asiste la cele mai noi lansari tehnologice sau cele mai avansate produse tech din gama auto. Anul acesta, dintre producatorii de masini, Chrysler, Ford, General Motors, Hyundai, Kia, Audi si Subaru si-au anuntat prezenta.

Datorita interesului urias generat atat printre producatorii de produse tehnologice, dar si printre pasionatii de tehnologie, CES a devenit in timp principala rampa de lansare a unora dintre cele mai importante inventii din ultima jumatate de secol. Printre produsele aparute in premiera la CES in istorie putem regasiCompact Discul, in 1981, celebrul Tetris, in 1988, HDTV, in 1998, Hard-disc VCR un an mai tarziu,Microsoft Xbox si Plasma TV in 2001, Blu-Ray Disc in 2003, dar si 3D HDTV-ul in 2009. Anul trecut, evenimentul a strans 153.000 de persoane, un record istoric, si a fost ultima data cand Microsoft a mai fost prezent, anuntandu-si oficial retragerea.

In jurul lui CES 2013 exista zvonuri ca Samsung ar veni cu noul Galaxy SIV, insa este putin probabil ca noul model ar putea fi lansat intr-un interval atat de scurt de timp fata de precedentul, Galaxy SIII, in mai 2012. Nvidia ar urma sa apara cu urmasul procesorului Tegra 3, si anume Tegra 4, Intel pregateste un nou procesor, Z2760, pentru telefoanele mobile si tablete, HTC are doua telefoane gata de lansare, Westinghouse propune un 110-inch 4K LED TV, iar RIM ar putea veni cu Blackberry 10, telefonul care ar putea resuscita modelul Blackberry.

Una dintre vedetele evenimentul va fi un televizor mai mare, mai spectaculos, de la Samsung. Producatorii propun cel mai mare Ultra HD TV al momentului.

Toate aceste lansari de la CES 203, dar si multe altele, vor putea fi urmarite live pe StirileProTV.ro,ProTV News, la TV pe Stirile ProTV, dar si pe site-ul economic Incont.ro si cel de tehnologie Yoda.ro, de pe 8 ianuarie 2013, unde George Buhnici va va prezenta in detaliu fiecare "jucarie" in parte.

Share articol: