"Apple se pregateste de o schimbare majora", anunta mai multi analisti, potrivit Daily Mail

O absenta importanta de la CES 2013, cel mai mare targ de tehnologie, Apple ar putea pregati ceva special pentru clientii sai in lunile urmatoare.

"2013 ar putea fi inceputul unei schimbari majore pentru Apple", au precizat analistii Gene Munster si Douglas Clinton de la Piper Jaffray, scrie Daily Mail. Cei doi au declarat in revista Fortune ca din 2013 "vor incepe schimbarile care vor redefini anul 2014."

Apple ar putea pregati pentru anii viitori, alaturi de directorul de design Sir Jonathan Ive sute de prototipuri pentru produse revolutionare, 2013 fiind inaugurat de Apple Radio, despre care Daily Mail scrie ca ar putea fi lansat in luna martie.

Tot in luna martie va aparea pe piata si noul iPad Mini cu Retina Display, pentru ca in iunie sa apara noul iOS 7.

Luna iunie va insemna si aparitia pe piata a lui iPhone 5S, iar finalul de an, probabil prin noiembrie, va consemna aparitia mult asteptatului Apple TV, potrivit StirileProTv.

Targului de tehnologie CES (Consumer Electronics Show) are loc la Las Vegas intre 8 si 11 ianuarie 2013. Mai multe stiri despre CES 2013 pe yoda.ro/ces-2013.

George Buhnici va fi prezent si in acest an la CES 2013 in Las Vegas, de unde va transmite live pe ProTV News si la Stirile ProTV cele mai importante lansari de la targul numarul 1 de tehnologie din lume.

Share articol: